Beste lotgenoten,Terwijl de eerste scholen alweer begonnen zijn en andere nog op vakantie gaan zijn de voorbereidingen voor de laatste activiteiten van dit jaar in volle gang.

Ook kijken we voorzichtig terug op het afgelopen jaar. Een overgangsjaar zoals ze het noemen. Maar ook een heftig jaar. Met name het bestuur van LOvNG heeft het niet gemakkelijk gehad. Helaas komen er vaker wat negatieve geluiden vanuit de lotgenoten. Is er iets wat jullie dwars zit, of ergens zorgen over maakt, schroom niet en neem contact op met Jack of ondergetekende.


Wij kijken ondanks alles tevreden terug naar datgene wat wel goed gaat, de activiteiten zoals het S&S weekend, de regionale bijeenkomsten die wel goed bezocht werden. Complimenten aan de organisatie. Laten we met z'n allen de schouders er onder zetten en verder gaan met datgene waar onze lotgenotenvereniging voor bedoeld is.

Nog op het programma:

  • 9-10-11-12 september kidsweekend atractiepark Slagharen. Voor meer informatie Daniel 0634583553 en Claudia 0648483778 of Mar.liz@live.nl.

  • 24 september DHG Alkmaar. U kunt zich hiervoor nog aanmelden bij Jack, jack.keijzer@kpnplanet.nl   0638546808

  • 29 oktober lotgenotenbijeenkomst Limburg. Wij hebben een bijzondere locatie gevonden, kasteeltuinen Arcen. http://www.kasteeltuinen.nl/ Een dag voor jong en oud. U wordt ontvangen met koffie/thee en een heerlijk stuk Limburgse vlaai, rond 12.00 uur is er een eenvoudige lunch en we sluiten de dag af met een buffet. Gedurende de dag bent u vrij om door het park te wandelen. Ook is er een mogelijkheid om een bezoek te brengen aan jeneverstokerij de Ijsvogel of bierbrouwerij Hertog Jan. Deze dag kan alleen doorgaan bij voldoende animo, minimaal 20 personen.
    Aanmelden Mariet 0654360805 mariet_kraus@hotmail.com

 Actuele berichten, stand van zaken:

 

Belangstelling en animo voor de 2e op agenda staande (regio) lotgenoten bijeenkomst in Honselersdijk was voldoende om deze door te laten gaan. Het aantal aanmeldingen 37 was voor ons een goede motivatie om de organisatie groen licht te geven. Verslag en foto's volgt binnenkort.

Het geplande lotgenotenweekend 20, 21 en 22 mei Wilhelminaoord in combinatie met aanbrengen naamplaatjes op monument gaat door ondanks het geringe aantal aanmelders voor dit weekend.
 

 (Tijdelijk) secretariaat:
Graaf van Mansfeldstraat  17, 5923 CB  Venlo  
06-54360805     Mariet Kraus     mariet_kraus@hotmail.com

 

   

Eerder gepubliceerde berichten:

     
 

Veiligheid en Justitie Bulletin Jaargang 8, Nr 6, juli 2016
 

Kidsweekend 2016 Slagharen
 

Verslag S&S weekend Wilhelminaoord 2016
 

S&S weekend Wilhelminaoord, Drenthe 24,25,26 juni
 

Verslag 4 juni presentatie boek, Lint van Herinnering.
 

Verslag LOvNG lotgenotenweekend mei 2016
  Slachtoffers en nabestaanden naar Lourdes
 

Veiligheid en justitie Bulletin Jaargang 8, Nr 4, april 2016
 

Zaterdag 4 juni presentatie gedichtenbundel
 

Media: Levenslang
 

Media: Beroep op moordenaar
 

Veiligheid en Justitie Bulletin   Jaargang 8, Nr 3, maart 2016
 

Strafmaatdiscussie "moordenaars"
 

Moeders gedenken vermoorde dochters met gedichten 1
 

Moeders gedenken vermoorde dochters met gedichten 2
  Wij zoeken op korte termijn een webmaster
   Lees meer in het LOvNG archief >